Het verhaal van Chris

Ik ben jarenlang naar de reguliere zorg geweest voor mijn verslaving. De zorg die ik kreeg werkte niet voor mij. Mijn leven was lange tijd een enorme puinhoop. 11 september 2021 was het voor mij echt genoeg geweest..

Die dag had ik een extreme terugval. Ik werd uit huis gezet en ik had duizenden euro’s aan schuld. Emotioneel, financieel en spiritueel was ik helemaal kapot. Gelukkig kon ik bij mijn ouders wonen voor een tijdje.

De eerste maand van mijn clean tijd sloot ik mij eigenlijk op van de buitenwereld. Wanneer ik klaar was met werk ging ik direct naar huis en sloot ik mij op in mijn kamer en keek ik alleen maar films/series en ik gamede non-stop. Ik was dus aan het strijden om nuchter te blijven.

Ik was CLEAN.. maar niet in herstel. Totdat ik in aanraking kwam met Herstelbroeders! Sindsdien is mijn leven compleet veranderd!

Ik ging naast het intensieve traject met Herstelbroeders naar minimaal 3 meetings in de week toe. Ik vulde elke dag een dagbeschouwing in, die ik naar mijn coach stuurde, waarbij ik aan het eind van de dag een ‘lijstje’ in moest vullen hoe een en ander die dag verlopen was. Verder waren we heel veel bezig met: Hoe verliep m’n dag eigenlijk? wat waren mijn gevoelens? hoe ging ik om met mijn omgeving? Waren er triggers/craving/zucht? en wat voor inzichten kreeg ik in mijn gedrag, vertoonde ik oud en/of nieuw gedrag, werkte ik aan mijn weekdoelen, etc etc..

Het is niet alleen clean zijn.. het is veel meer.. het is herstellen van een vreselijke verslaving. Het is weer worden wie je echt bent! En dat is gelukt! Ik ben nu bijna een jaar clean en in herstel. Ik heb een nieuw leven gekregen dankzij Herstelbroeders!

2 reacties

  1. Thijda op 2 augustus 2022 om 20:08

    Lieve chris , super trots op jou en wat kan je trots op je zelf zijn  2. S op 2 augustus 2022 om 20:14

    Heel goed gedaan, en nogsteeds goed bezig ❤️