Sander Holl

Mijn naam is Sander Holl. Ik ben geboren op 15 december 1973 en ik ben gepassioneerd en professioneel Herstelcoach en Counselor. Hiervoor ben ik heel mijn werkende leven een gedreven timmerman geweest.

Terugkijkend ben ik de verslaafde geweest die altijd aan het werk was en ook altijd heeft gesport. Ja, ik gebruikte drugs, maar ik had daar gewoon de controle over, toch?!?

Ik begon op mijn 15e met drinken en op mijn 16e met blowen. Na de zelfmoord van mijn beste vriend, liep het drugsgebruik uit de hand en had ik steeds meer nodig. Soft- werd Harddrugs.

Ik groeide op in een gezin met een (na later bleek), in haar jeugd getraumatiseerde moeder, waar ik na haar overlijden pas achter kwam. Mijn moeder is 54 geworden en ik was 31 jaar toen dat gebeurde.

De jaren vlogen voorbij en ik gebruikte meer en meer. Na 30 jaar misbruik van drank en drugs was dit het resultaat: Al mijn relaties waren stukgelopen. Het waren allemaal ontzettend lieve en prachtige vrouwen, maar ze waren niet opgewassen tegen mij en mijn verslaving. Ik ben mijn huis kwijtgeraakt en veel banen verloren. Maar het lag niet aan mij, toch?!? Zelfs mijn slechte gezondheid weerhield mij er niet van om op te houden. Ik kon gewoon niet stoppen, hoe graag ik het ook wilde.

Dit bracht mij in een vicieuze cirkel. Mijn leven bestond uit opstaan, werken, denken aan drugs, na het werken het gebruiken van drugs en vervolgens het herstellen van het gebruik. Uiteindelijk wilde ik niet meer leven. Ik kon het gewoon niet meer. Ik was 46 jaar en zowel lichamelijk als geestelijk totaal gesloopt. Ook financieel zat ik compleet aan de grond. Ik vond allerlei manieren om aan mijn geld te komen en gebruikte zoveel dat ik compleet knock out ging. Ik hoopte niet meer wakker te worden. Toch werd ik weer wakker en begon de hel weer van voor af aan. Een ontzettend eenzaam bestaan. Ik dacht dat ik op aarde was gezet om te sterven als drugsgebruiker.

Tot het moment dat een klant tegen mij zei: ‘’Je bent de controle over je leven flink kwijt’’. Die kwam wel even binnen. Hij had gelijk. Na verschillende pogingen, kwam ik uiteindelijk in aanraking met ervaringsdeskundigen. Dit was de sleutel naar herstel en succes! Ik ben nog steeds verslaafd, maar heb geleerd om niet meer te hoeven gebruiken.

Ik heb de controle terug over mijn eigen leven. Ik zag al die tijd zwart/wit en zie nu alles weer in kleur. Ik ben veel kwijtgeraakt, maar heb nu alles wat ik nodig heb en dat is vertrouwen in mezelf. Eerlijkheid is de sleutel! Ik voel me intens gelukkig met mijn tweede kans in dit leven. Ik heb alle hulp aanvaard, want in mijn eentje was ik al overleden. Ik ervaar nu echte vrijheid. Dat heeft mij doen besluiten om studies en trainingen te volgen om jou zo goed mogelijk bij te kunnen staan op jouw weg naar herstel. Want ook voor jou wacht een tweede leven. Grijpen wij samen die kans?

DSC01110

Mail ons

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

info@herstelbroeders.nl

Bel ons

Wij zijn direct bereikbaar.

085-0041581

App ons

Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook voor noodgevallen.