3-MMC

3-MMC is onder de jeugd een enorm populaire designerdrug. Het effect van 3-MMC wordt vergeleken met XTC/MDMA en cocaïne.

 

Alcohol

Een vrijdagmiddagborrel op het werk, een wijntje bij het eten en een glaasje jenever als slaapmutsje. Alcohol is enorm ingeburgerd in onze maatschappij.

 

Cocaïne

Het is bijna net zo ingeburgerd als alcohol, cocaïne raast als een wervelstorm door onze samenleving. Steeds meer is het maatschappelijk geaccepteerd. 

 

Gaming

Tegenwoordig zijn niet alleen kinderen, maar ook steeds meer volwassenen niet weg te slaan bij de PC, PlayStation of Xbox. Het gamen wordt zelfs verkozen boven werk, school, familie en vrienden.

 

Gokken

Veel mensen hebben wel eens een gokje gewaagd. Via het internet is het mogelijk om loten te kopen, geld in te zetten op sportwedstrijden of actief deel te nemen aan pokertoernooien.

Seks

Seksuele verlangens heeft bijna iedereen. En je hoeft jezelf echt niet meteen achter de oren te krabben als je graag elke dag seks wil met je partner.

 

Speed

Speed, oftewel (meth)amfetamine, is een  oppeppende drug die je veel energie geeft. Het geeft je zelfvertrouwen en je voelt je onvermoeibaar.

 

Wiet

De overstap van een peuk naar een jointje is erg alledaags geworden. Veel jongeren roken regelmatig een jointje. Het staat garant voor ontspanning.

 

Mail ons

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

info@herstelbroeders.nl

Bel ons

Wij zijn direct bereikbaar.

085-0041581

App ons

Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook voor noodgevallen.